Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pikantā mērce zupām

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Kā ātri un ērti izvārīt zupu? Atskrūvē burciņu un process būs sācies.
Receptes un foto autore: Vineta Grudule
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 l sablendētu, caur sietu izspiestu tomātu
  • 2 l salmiņos sagrieztu burkānu
  • 2 l salmiņos sagrieztas paprikas
  • 0.5 l gabaliņos sagrieztu aso pipirgurķīšu
  • 100 ml augu eļļas
  • 1 ķiploks
  • 3 ēd. k. sāls
  • 5 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. esences
  • Malti pipari pēc garšas
  • Dilles pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā lej eļļu un tajā viegli apcep burkānus ar papriku.
    Katlā lej eļļu un tajā viegli apcep burkānus ar papriku.

    FOTO: Publicitātes

  2. Pievieno visas garšvielas, sablendētus tomātus, pipargurķīšus, esenci un karsē uz vidējas uguns 10-15 min.
    Pievieno visas garšvielas, sablendētus tomātus, pipargurķīšu...

    FOTO: Publicitātes

  3. Karstu mērci pilda burciņās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Karstu mērci pilda burciņās un aizvāko.

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas