2. Bļodā sakuļ krēmsieru ar jogurtu un saldinātāju (cukuru var aizstāt ar stēviju vai 25 pilieniem flavor drops).
3. Dāmu pirkstiņus sadala divās daļās (tos var aizvietot ar bezcukura cepumiem). Pirmo daļu pa vienam izmērcē kafijā un kārto traukā. Kad kārta gatava, uzklāj pusi krēma, izlīdzina, uzkaisa ogas un veido nākamo kārtu tāpat, kā pirmo.
4. Rotā ar svaigam ogām un noliek ledusskapī uz pāris stundām vai nakti, lai garšas saprecas.
Foto: Publicitātes
5. Padomi un ieteikumi: *krēmam var pievienot liķieri/rumu vai kaut ko tamlīdzīgu, ja ēdīs pieaugušie. *zem ogu kārtas virs krēma var palaistīt kakao kārtu. *jogurtu var aizstāt ar uzputotu putojamo auzu krēmu, tad krēms būs gaisīgāks:)