Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu aukstā zupa

Foto: Publicitātes
"Šī ir mana ļoti iemīļota aukstā zupa. Noteikti garšos tiem, kuriem garšo tomātu sula.," skaidro receptes un foto autors Uldis Grīnbergs
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež attēlos redzamos dārzeņus. Ķiploks, kas lieto, obligāti.
Foto: Publicitātes
2. Litrs tomāti savā sulā, litrs kefīrs, trīs ēdamkarotes skābā krējuma, sāls, melnie pipari. Visu kārtīgi sablendē lielajā blenderī. Sanāk kārtīga biezzupa. Ja vēlas šķidrāku, piekuļ klāt tomātu sulu.
3. Dārzeņus liekam kādus un cik vēlamies katrs sev šķīvī. Ja kāds vēlas, blendējot var pielikt seleriju, ķiploku.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu