1. No arbūza pusītes sarkanā mīkstuma ar dekoratīvo karoti izveidojiet vairākas arbūza bumbiņas.
2. 400 gramus no atlikušā mīkstuma lieciet blenderī un samaliet.
3. Iegūto arbūza masu izberziet caur sietu un iegūsiet aptuveni 340 ml arbūza sulas.
4. Ielejiet sulu karafē vai vidēja izmēra krūzē (aptuveni 1 litrs), pievienojiet agaves sīrupu, laima sulu un VENDEN dzērienu ar apelsīnu un citronu garšu. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisiet.
5. Izgrebtajās arbūza pusītēs lieciet sagatavotās arbūza bumbiņas, ledu un šķēlītēs sagrieztu laimu.
6. Visu pārlejat ar sagatavoto arbūza sulas dzērienu. Dekorējiet ar piparmētras pušķi. Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.