Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Arbūza citrusaugļu punšs

FOTO: Publicitātes

Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 mazs arbūzs bez sēklām
  • 80 ml agaves sīrupa
  • 30 ml laima sulas
  • 200 ml VENDEN dzēriens ar apelsīnu un citronu garšu
  • Ledus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. No arbūza pusītes sarkanā mīkstuma ar dekoratīvo karoti izveidojiet vairākas arbūza bumbiņas.
  2. 400 gramus no atlikušā mīkstuma lieciet blenderī un samaliet.
  3. Iegūto arbūza masu izberziet caur sietu un iegūsiet aptuveni 340 ml arbūza sulas.
  4. Ielejiet sulu karafē vai vidēja izmēra krūzē (aptuveni 1 litrs), pievienojiet agaves sīrupu, laima sulu un VENDEN dzērienu ar apelsīnu un citronu garšu.
    Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisiet.
  5. Izgrebtajās arbūza pusītēs lieciet sagatavotās arbūza bumbiņas, ledu un šķēlītēs sagrieztu laimu.
  6. Visu pārlejat ar sagatavoto arbūza sulas dzērienu.
    Dekorējiet ar piparmētras pušķi.
    Pasniedziet uzreiz pēc pagatavošanas.

    Lai labi garšo!
    Visu pārlejat ar sagatavoto arbūza sulas dzērienu.
Dekorēji...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas