Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Bezglutēna biezpiena pončiki

Foto: Sanda Mekša
No šī biezpiena daudzuma sanāca daudz pončiku. Visu nespēju sacept, tāpēc no atlikuma uzcepu biezpiena plācenīšus. Droši var izmantot arī pusi no dotā daudzuma.
Paldies Receptes.lv lasītājai par iesūtīto recepti!
Pagatavošana
60 min
1. Biezpienu liek bļodā, saspaida. Pievieno olas, parasto un vanilīna cukuru, kārtīgi samaisa. Pievieno miltus (es izmantoju Schar bezglutēna bread mix), samaisa.
2. Pievieno rīvētu citrona miziņu tik, cik patīk, iemaisa.
3. Atsevišķā trauciņā lej etiķi, tam pievieno sodu. Kad izputo, pievieno biezpiena masai.
4. Eļļu lej nelielā katliņā, uzkarsē. Kad karsta, ar divām ēdamkarotēm veido bumbiņas un liek eļļā.
5. Kad viena puse zeltaini brūna, apgriež uz otru pusi.
6. Kad pončiki izcepušies, liek uz papīra dvieļa, lai notek eļļa.
Pasniedzot pārber ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Sanda Mekša
Uz augšu