Torte "kartupeļu kungs"

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 300 g cukura
  • 200 g mandeļu
  • 100 g sviesta
  • 200 g vārītu, mizotu kartupeļu
  • Glazūra
  • 1 ēdamk. karsta ūdens
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 100 g pūdercukura
  • 15 -20 nesālītu pistāciju

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas saputo ar cukuru stingrās putās, samaļ mandeles, sasilda mīkstu sviestu, sajauc un piemaisa olām. Saspaida kartupeļus – ar dakšiņu, lai nesaveļas kunkuļi – un iejauc mīklā. Izklāj ar cepampapīru gludu veidni vai plāti, cep 175 C 45 minūtes. Sajauc glazūru no karstā ūdens, pūdercukura, citrona sulas, pārsmērē kūku, rotā ar sagrieztām pistācijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi