Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Torte "kartupeļu kungs"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 300 g cukura
  • 200 g mandeļu
  • 100 g sviesta
  • 200 g vārītu, mizotu kartupeļu
  • Glazūra
  • 1 ēdamk. karsta ūdens
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 100 g pūdercukura
  • 15 -20 nesālītu pistāciju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas saputo ar cukuru stingrās putās, samaļ mandeles, sasilda mīkstu sviestu, sajauc un piemaisa olām. Saspaida kartupeļus – ar dakšiņu, lai nesaveļas kunkuļi – un iejauc mīklā. Izklāj ar cepampapīru gludu veidni vai plāti, cep 175 C 45 minūtes. Sajauc glazūru no karstā ūdens, pūdercukura, citrona sulas, pārsmērē kūku, rotā ar sagrieztām pistācijām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas