Torte "kartupeļu kungs"

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 300 g cukura
  • 200 g mandeļu
  • 100 g sviesta
  • 200 g vārītu, mizotu kartupeļu
  • Glazūra
  • 1 ēdamk. karsta ūdens
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 100 g pūdercukura
  • 15 -20 nesālītu pistāciju

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas saputo ar cukuru stingrās putās, samaļ mandeles, sasilda mīkstu sviestu, sajauc un piemaisa olām. Saspaida kartupeļus – ar dakšiņu, lai nesaveļas kunkuļi – un iejauc mīklā. Izklāj ar cepampapīru gludu veidni vai plāti, cep 175 C 45 minūtes. Sajauc glazūru no karstā ūdens, pūdercukura, citrona sulas, pārsmērē kūku, rotā ar sagrieztām pistācijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti