Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bezglutēna ābolu drumstalu kūka

Bezglutēna ābolu drumstalu kūka

FOTO: Sanda Mekša

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu (nomizotu)
  • 300 g bezglutēna miltu
  • 220 g cukura
  • 200 g sviesta
  • Kanēlis
  • Saldējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Ābolus nomizo, griež četrās vai 8 daļās (atkarībā no ābola lieluma), izgriež serdes, griež šķēlītēs. Ābolu daudzums norādīts nomizotiem āboliem bez serdēm.
  2. Cepamo pannu (izmantoju 23x33 cm) iesmērē ar eļļu, iekaisa nedaudz miltus, ieber sagrieztos ābolus.
  3. Uzkaisa kanēli.
  4. Bļodā veido drumstalas no sviesta (istabas temperatūras), miltiem (izmantoju Schar Bread mix) un cukura - visu kopā samīca, iespējams kādam būs vajadzīgs vairāk miltu. Tās uzber uz āboliem.
    Bļodā veido drumstalas no sviesta (istabas temperatūras), mi...

    FOTO: Sanda Mekša

  5. Cep 220 grādu karstā cepeškrāsnī apm. 40 min.
    Cep 220 grādu karstā cepeškrāsnī apm. 40 min.

    FOTO: Sanda Mekša

  6. Pasniedz siltu ar saldējumu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz siltu ar saldējumu.

Lai labi garšo!

    FOTO: Sanda Mekša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas