Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivju un gliemeņu panna

Zivju un gliemeņu panna is ir klasisks Vidusjūras piekrastes ēdiens - ļoti ātri pagatavojams un baudāms pavasarī ar glāzi atvēsināta baltvīna.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs "36.līnija"
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
25 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Publicitātes
2. Sasmalcina garšaugus.
Foto: Publicitātes
3. Sakarsētā pannā pievieno olīveļļu, apcep sagrieztus sīpolus, fenheli, ķiploku daiviņu.
4. Pievieno melnās gliemenes.
Foto: Publicitātes
5. Un pielej baltvīnu, sautē 5 minūtes
Foto: Publicitātes
6. Tad pievieno saldo krējumu, uzvāra.
Foto: Publicitātes
7. Izkārto uz pannas akmeņasara filejas šķēles.
Foto: Publicitātes
8. Visu sautē vēl 8 minūtes.
Foto: Publicitātes
9. Pasniedzot pievieno drupinātus melnos piparus un pārkaisa sakapātus zaļumus un lapu pētersīļus.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu