Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zivju un gliemeņu panna is ir klasisks Vidusjūras piekrastes ēdiens - ļoti ātri pagatavojams un baudāms pavasarī ar glāzi atvēsināta baltvīna.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs "36.līnija"
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Melnās gliemenes
  • Akmeņasaris
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Fenhelis
  • Saldais krējums
  • Olīveļļa
  • Baltvīns
  • Pipari
  • Lapu pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.

    FOTO: Publicitātes

  2. Sasmalcina garšaugus.
    Sasmalcina garšaugus.

    FOTO: Publicitātes

  3. Sakarsētā pannā pievieno olīveļļu, apcep sagrieztus sīpolus, fenheli, ķiploku daiviņu.
  4. Pievieno melnās gliemenes.
    Pievieno melnās gliemenes.

    FOTO: Publicitātes

  5. Un pielej baltvīnu, sautē 5 minūtes
    Un pielej baltvīnu, sautē 5 minūtes

    FOTO: Publicitātes

  6. Tad pievieno saldo krējumu, uzvāra.
    Tad pievieno saldo krējumu, uzvāra.

    FOTO: Publicitātes

  7. Izkārto uz pannas akmeņasara filejas šķēles.
    Izkārto uz pannas akmeņasara filejas šķēles.

    FOTO: Publicitātes

  8. Visu sautē vēl 8 minūtes.
    Visu sautē vēl 8 minūtes.

    FOTO: Publicitātes

  9. Pasniedzot pievieno drupinātus melnos piparus un pārkaisa sakapātus zaļumus un lapu pētersīļus.

    Labu apetīti!
    Pasniedzot pievieno drupinātus melnos piparus un pārkaisa sa...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas