Sākums
>
Receptes
>
Pamatēdieni
>
Zivju un gliemeņu panna
Zivju un gliemeņu panna is ir klasisks Vidusjūras piekrastes ēdiens - ļoti ātri pagatavojams un baudāms pavasarī ar glāzi atvēsināta baltvīna.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs "36.līnija"
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Melnās gliemenes
Akmeņasaris
Sīpoli
Ķiploki
Fenhelis
Saldais krējums
Olīveļļa
Baltvīns
Pipari
Lapu pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
Sakarsētā pannā pievieno olīveļļu, apcep sagrieztus sīpolus, fenheli, ķiploku daiviņu.
Pievieno melnās gliemenes.
Un pielej baltvīnu, sautē 5 minūtes
Tad pievieno saldo krējumu, uzvāra.
Izkārto uz pannas akmeņasara filejas šķēles.
Visu sautē vēl 8 minūtes.
Pasniedzot pievieno drupinātus melnos piparus un pārkaisa sakapātus zaļumus un lapu pētersīļus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs