Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Tifānijas salāti ar vistu, smadzeņu riekstiem, vīnogām un sieru

Foto: Veronika Levša
Šie salāti ir ļoti interesanti. Šo salikumu pati vēl nebiju mēģinājusi. Vienmēr biju skeptiska, pati vainīga. Vistas gaļa, valrieksti, siers, olas un vīnogas - ļoti garšīgi!
Pagatavošana
25 min
1. Salātu lapas saliek uz šķīvja.
Foto: Veronika Levša
2. ;iek virsū sasmalcinātu vistu, uzber virsū KARIJU.
Foto: Veronika Levša
3. Riekstus sasmalcina. Sieru sarīvē.
Foto: Veronika Levša
4. Tad liek tālāk sasmalcinātus riekstus un majonēzi.
Foto: Veronika Levša
5. Tad liekam virsū rīvētu sieru, riekstus, majonēzi.
Foto: Veronika Levša
6. Pēdējā kārtā rīvētas uz lielās rīves olas, drusku sāli, majonēzi un pēdējā kārtā riekstus.
7. Dekorējam uz pusēm pārgrieztām vīnogām.
Foto: Veronika Levša
Uz augšu