1. Sagatavo kārtaino mīklu - izliek to uz miltiem pārkaisītas virsmas un atstāj uz 10 minūtēm. (Izmanto gatavu, saldētu mīklu - 1 iepakojumu).
2. Tikmēr pagatavo pildījumu - ar elektrisko mikseri, nelielā traukā miksē krēmsieru un cukuru. Pievieno saldo krējumu un vaniļas ekstraktu, miksē 1 minūti. Noliek malā.
3. Kārtaino mīklu sagriež 16 vienādās daļās. Izmantojot nazi nedaudz iegriež katru (redzams nākamajā attēlā), lai pildījums kad cepsies neizbēg pāri malām.
4. Pilda vidus ar krēmsieru aptuveni 1 tējk. katrā un nedaudz aveņu ievārījuma.

Foto: Publicitātes
5. Maliņas apsmērē ar nedaudz sakultu olu un liek cepties 200°C 13-14 minūtes.
6. Cukura glazūra - samaisa pūdercukuru ar ūdeni un mandeļu ekstraktu.
7. Kad gatavas, liek atdzesēties pilnībā pirms dekorē ar cukura glazūru.

Foto: Publicitātes
8. Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes