Sagatavo kārtaino mīklu - izliek to uz miltiem pārkaisītas virsmas un atstāj uz 10 minūtēm. (Izmanto gatavu, saldētu mīklu - 1 iepakojumu).
Tikmēr pagatavo pildījumu - ar elektrisko mikseri, nelielā traukā miksē krēmsieru un cukuru. Pievieno saldo krējumu un vaniļas ekstraktu, miksē 1 minūti. Noliek malā.
Kārtaino mīklu sagriež 16 vienādās daļās. Izmantojot nazi nedaudz iegriež katru (redzams nākamajā attēlā), lai pildījums kad cepsies neizbēg pāri malām.
Pilda vidus ar krēmsieru aptuveni 1 tējk. katrā un nedaudz aveņu ievārījuma.
FOTO: Publicitātes
Maliņas apsmērē ar nedaudz sakultu olu un liek cepties 200°C 13-14 minūtes.
Cukura glazūra - samaisa pūdercukuru ar ūdeni un mandeļu ekstraktu.
Kad gatavas, liek atdzesēties pilnībā pirms dekorē ar cukura glazūru.