Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saldais "Abavas sniegs"

FOTO: Veronika Levša

Abavas sniegs, citviet Dundagas krēms, bet viens ir skaidrs - trakoti gards un vienkārši gatavojams deserts.
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Putrai:
  • Manna
  • 0.7 l piena
  • Putukrējumam:
  • 250 ml saldā krējuma 35 %
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Ķīselim:
  • Mellenes
  • Cukurs
  • Ūdens
  • Kartupeļu ciete
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra biezu mannu, atdzesē.
  2. Mellenes, cukurs un ūdens izvāra, tad pievieno cieti sajauktu ar ūdeni. Tas būs ķīselis. Ķīselim nav jābūt biezam. Ogas var ņemt, kādas ir.
  3. 250 ml saldo krējumu 35 %, sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru, un puto. Tad visu sajauc kopā ar mannā. Ķīseli un mannā ēd kopā.

    Lai labi garšo!
    250 ml saldo krējumu 35 %, sajauc ar cukuru un vaniļas cukur...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vitamīnu salāti

Vitamīnu salāti

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas