Sākums > Receptes > Deserti

Saldais "Abavas sniegs"

2021. gada 6. janvāris
Foto: Veronika Levša
Abavas sniegs, citviet Dundagas krēms, bet viens ir skaidrs - trakoti gards un vienkārši gatavojams deserts.
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Pagatavošana
30 min
1. Izvāra biezu mannu, atdzesē.
2. Mellenes, cukurs un ūdens izvāra, tad pievieno cieti sajauktu ar ūdeni. Tas būs ķīselis. Ķīselim nav jābūt biezam. Ogas var ņemt, kādas ir.
3. 250 ml saldo krējumu 35 %, sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru, un puto. Tad visu sajauc kopā ar mannā. Ķīseli un mannā ēd kopā.

Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu