Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rolbiskvīts ar ogām un ievārījumu ir garša no bērnības.
Apmaksāta publikācija
*Olu baltums ražots no kūtī dētam vistu olām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas EVA
  • 6 ēd. k. cukura
  • 6 ēd. k. miltu
  • Ievārījums
  • Ogas
  • Virskārtai:
  • 150 g olu baltuma EVA *
  • 150 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
  2. Dzeltenumus sakuļ kopā ar cukuru, līdz tie kļūst gaiši.
  3. Masai pievieno miltus.
  4. Atsevišķā bļodā olu baltumus sakuļ stingrās putās.
  5. Masā pakāpeniski iecilā sakulto olu baltumu.
  6. Uz cepamās plāts klāj cepamo papīru. Masu vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu un cep 180 °C temperatūrā 15 minūtes.
  7. Pēc cepšanas to satin ruletes formā un atdzesē.
  8. Kad rulete atdzisusi, to attin vaļā, pilda ar ievārījumu un ogām un atkal satin ciet.
  9. Pagatavo olbaltuma virskārtu. Karsta ūdens tvaikos liek karstumizturīgu bļodu ar cukuru un olu baltumiem. Masu karsē un cītīgi maisa 7–8 minūtes, līdz viss cukurs izkusis, tad ņem talkā mikseri un visu kuļ, līdz iegūtas stingras putas.
    Pagatavo olbaltuma virskārtu. Karsta ūdens tvaikos liek kars...

    FOTO: Publicitātes

  10. Gatavo ruleti apsmērē ar olbaltuma virskārtu un apdedzina ar gāzes degli.
    Gatavo ruleti apsmērē ar olbaltuma virskārtu un apdedzina ar...

    FOTO: Publicitātes

  11. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas