Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar tunci, kaperiem, olīvām un saulē kaltētiem tomātiem

Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 kārba tunča eļļā ar zaļajiem pipariem un citroneļļu
  • 100 g spageti
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 sauja kaperu
  • 1 sauja melno olīvu
  • 150 g saulē kaltētu tomātu
  • 1 paprika
  • 2 lauru lapas
  • 50 g cietā siera
  • Melnie pipari
  • Jūras sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Dziļā katlā liek vārīties ūdeni, pielej olīveļļu un pieber sāli. Kad ūdens vārās, liek tajā pastu. Vāra kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Tikmēr sagriež papriku, sasmalcina olīvas, kaperus un saulē kaltētos tomātus.
  3. Sasmalcinātās sastāvdaļas liek uzkarsētā pannā ar eļļu, apcep, pievieno tomātu pastu, sarkanvīna etiķi, lauru lapas, sāli un sautē aptuveni 5 minūtes.
  4. Pievieno tunci un pasautē vēl 2 minūtes.
    Pievieno tunci un pasautē vēl 2 minūtes.

    FOTO: Publicitātes

  5. Šķīvī liek pastu, pārlej ar mērci, bagātīgi apber ar rīvētu cieto sieru un pasniedz ar aromātiskām bazilika lapiņām.

    Lai labi garšo!
    Šķīvī liek pastu, pārlej ar mērci, bagātīgi apber ar rīvētu...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas