1. Pannā izkausē sviestu. Liek klāt rīsus un apcep.
2. Uzrīvē nedaudz citrona miziņas un piespiež citrona sulu.
3. Aplej rīsus ar ūdeni (pārsedz rīsus 2 pirkstu platumā) un vāra kamēr viss ūdens uzsūcies rīsos.
4. Pievieno kūpināto siļķes fileju tomātu mērcē un turpat pannā to sasmalcina un samaisa kopā ar rīsiem, pasautē 2 minūtes.

Foto: Publicitātes
5. Pievieno čili pārslas un sāli pēc garšas.
6. Seklā katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, iegriež ūdeni virpulī un uzmanīgi ielej vidū olu, vāra 2 min 45 sek.
7. Pasniedz rīsus bļodiņā kopā ar vārīto olu bez čaumalas, pārber ar lociņiem.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes