Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar kūpinātu siļķi tomātos un plaučolu

Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 kārba kūpinātas siļķes tomātu mērcē
  • 200 g gargraudu rīsu
  • 30 g sviesta
  • Čili pārslas
  • 1/2 citrona
  • 2 olas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pannā izkausē sviestu. Liek klāt rīsus un apcep.
  2. Uzrīvē nedaudz citrona miziņas un piespiež citrona sulu.
  3. Aplej rīsus ar ūdeni (pārsedz rīsus 2 pirkstu platumā) un vāra kamēr viss ūdens uzsūcies rīsos.
  4. Pievieno kūpināto siļķes fileju tomātu mērcē un turpat pannā to sasmalcina un samaisa kopā ar rīsiem, pasautē 2 minūtes.
    Pievieno kūpināto siļķes fileju tomātu mērcē un turpat pannā...

    FOTO: Publicitātes

  5. Pievieno čili pārslas un sāli pēc garšas.
  6. Seklā katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, iegriež ūdeni virpulī un uzmanīgi ielej vidū olu, vāra 2 min 45 sek.
  7. Pasniedz rīsus bļodiņā kopā ar vārīto olu bez čaumalas, pārber ar lociņiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz rīsus bļodiņā kopā ar vārīto olu bez čaumalas, pārb...

    FOTO: Publicitātes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas