Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar kūpinātu siļķi tomātos un plaučolu

2020. gada 11. decembris
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
20 min
1. Pannā izkausē sviestu. Liek klāt rīsus un apcep.
2. Uzrīvē nedaudz citrona miziņas un piespiež citrona sulu.
3. Aplej rīsus ar ūdeni (pārsedz rīsus 2 pirkstu platumā) un vāra kamēr viss ūdens uzsūcies rīsos.
4. Pievieno kūpināto siļķes fileju tomātu mērcē un turpat pannā to sasmalcina un samaisa kopā ar rīsiem, pasautē 2 minūtes.
Foto: Publicitātes
5. Pievieno čili pārslas un sāli pēc garšas.
6. Seklā katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, iegriež ūdeni virpulī un uzmanīgi ielej vidū olu, vāra 2 min 45 sek.
7. Pasniedz rīsus bļodiņā kopā ar vārīto olu bez čaumalas, pārber ar lociņiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu