Ceptas portobello sēnes ar spinātiem

Ceptas portobello sēnes ar spinātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa saldētu spinātu
  • 200 g skāba krējuma
  • 200 g rīvēta siera
  • 1/3 tējk. rīvēta muskatrieksta
  • 1/2 tējk. sāls
  • 10 vidējas portobello sēnes
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Atlaidinātus spinātus rupji sakapā un liek katliņā.
  2. Pievieno skābo krējumu, sieru un garšvielas.
  3. Rūpīgi samaisa un sautē uz lēnas uguns, kamēr siers izkūst.
  4. Notīra sēnes, izgriež kātiņus, liek uz cepamās plāts un apslaka ar olīveļļu.
  5. Pilda ar spinātu pildījumu un uz 10 minūtēm ievieto cepeškrāsnī, 180 grādos.

    Lai labi garšo!
    Pilda ar spinātu pildījumu un uz 10 minūtēm ievieto cepeškrā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi