Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ko darīt, ja mums visiem garšo zivis. jo sevišķi šādi pagatavota, mazsālīta, auksti kūpināta. Šoreiz gribējās kaut ko mazliet savādāku. Salāti ļoti līdzīgi siļķei kažokā.
Receptes autors: Uldis Grīnbergs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vārītu biešu
  • 5 kartupeļi
  • 7 olas
  • 2 auksti kūpinātas skumbrijas
  • 1 burkāns
  • 260 g konservētu zirnīšu
  • 1 sīpols
  • Mērcei:
  • 250 g majonēzes
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
  • 2 tējk. angļu sinepes
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Kā vienmēr sāk ar dārzeņu tīrīšanu un griešanu. Kartupeļus, burkānus vāru pēc savas metodes, sagrieztus, zaļus, kubiņos.
  2. Novāra olas, notīra, sagriež.
  3. Sagriež arī zivi ( pats piņķerīgākais darbiņš),
    Sagriežam smalki sīpolu. Visu liek bļodā, pievieno zaļos zirnīšus.
    Visu griež apmēram vienādos kubiņos, bildē tas labi redzams.
    Sagriež arī zivi ( pats piņķerīgākais darbiņš), 
Sagriežam...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Samaisa mērci, pārlej salātiem un labi samaisa. Liek gatavos salātus ledusskapī, lai savelkas.

    Labu apetīti!
    Samaisa mērci, pārlej salātiem un labi samaisa. Liek gatavos...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas