Ko darīt, ja mums visiem garšo zivis. jo sevišķi šādi pagatavota, mazsālīta, auksti kūpināta. Šoreiz gribējās kaut ko mazliet savādāku. Salāti ļoti līdzīgi siļķei kažokā. Receptes autors: Uldis Grīnbergs
Pagatavošana
100 min
1. Kā vienmēr sāk ar dārzeņu tīrīšanu un griešanu. Kartupeļus, burkānus vāru pēc savas metodes, sagrieztus, zaļus, kubiņos.
2. Novāra olas, notīra, sagriež.
3. Sagriež arī zivi ( pats piņķerīgākais darbiņš), Sagriežam smalki sīpolu. Visu liek bļodā, pievieno zaļos zirnīšus. Visu griež apmēram vienādos kubiņos, bildē tas labi redzams.
Foto: Receptes.lv
4. Samaisa mērci, pārlej salātiem un labi samaisa. Liek gatavos salātus ledusskapī, lai savelkas.