Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ābolu kefīra kūka ar bezglutēna (vai parastajiem) miltiem

2020. gada 7. novembris
Foto: Sanda Mekša
Vasaras garšu var noķert jebkura gadalaikā, jo āboli pieejami cauru gadu, bet upenes bieži varam atrast arī saldētavās.
Paldies Receptes.lv lasītājai par iesūtīto recepti!
Pagatavošana
60 min
1. Olas saputo ar cukuru, pievieno olīveļļu.
2. Pievieno kefīru, samaisa.
3. Pievieno miltus - izmantoju bezglutēna, bet var izmantot parastos (tad ber 3 pilnas glāzes). Samaisa, lai nav kunkuļu.
4. Beigās pievieno arī sodu.
5. Virsū ber nomizotus, sagrieztus ābolus un ogas.
6. Pārber ar cukuru un kanēli.
7. Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes. Ja forma mazāka un mīkla ielieta biezākā kārtā, jācep ilgāk.

Lai labi garšo!
Foto: Sanda Mekša
Uz augšu