Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu kefīra kūka ar bezglutēna (vai parastajiem) miltiem

Ābolu kefīra kūka ar bezglutēna (vai parastajiem) miltiem

FOTO: Sanda Mekša

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 0.5 l kefīra
  • 2.5 glāze/s bezglutēna miltu
  • 1 tējk. sodas
  • Āboli
  • Saldētas upenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, pievieno olīveļļu.
  2. Pievieno kefīru, samaisa.
  3. Pievieno miltus - izmantoju bezglutēna, bet var izmantot parastos (tad ber 3 pilnas glāzes). Samaisa, lai nav kunkuļu.
  4. Beigās pievieno arī sodu.
  5. Virsū ber nomizotus, sagrieztus ābolus un ogas.
  6. Pārber ar cukuru un kanēli.
  7. Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes. Ja forma mazāka un mīkla ielieta biezākā kārtā, jācep ilgāk.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes. Ja forma mazāka un mīkla...

    FOTO: Sanda Mekša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas