Sākums > Receptes > Brokastis

Dabīgā ierauga kviešu maizes tosts ar vītināto šķiņķi un svaigo zaļumu pesto

2020. gada 4. novembris
Foto: Publicitātes
Šī recepte būs ne tikai vērtīgs garšu piedzīvojums, bet arī estētisks baudījums acīm. Maize, kas cepta no dabīgā ierauga var būtiski papildināt veselīgu uzturu. Tā palīdz līdzsvarot mūsu mikrofloru un ir vieglāk sagremojama, bet ilgais fermentācijas process uzlabo miltos esošo barības vielu pieejamību.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
15 min
1. Apgrauzdē Dabīgā ierauga maizes šķēles, līdz tās kļūst brūnas.
Foto: Publicitātes
2. Pagatavo zaļumu pesto - liek visus zaļumus blenderī, aplej ar olīveļļu, pievieno ciedru riekstus un sāli. Blendē līdz iegūst raupjas tekstūras masu.
3. Uz maizes šķēlēm klāj pesto, virsū liek svaigo krēmsieru, vītināto šķiņķi un tomātus.
4. Dekorē ar svaigām pētersīļu lapām un nedaudz pesto - tā izteikti zaļā krāsa vienreizēji kontrastē ar balto sieru!
Foto: Publicitātes
5. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu