Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Dabīgā ierauga kviešu maizes tosts ar vītināto šķiņķi un svaigo zaļumu pesto

Dabīgā ierauga kviešu maizes tosts ar vītināto šķiņķi un svaigo zaļumu pesto

FOTO: Publicitātes

Šī recepte būs ne tikai vērtīgs garšu piedzīvojums, bet arī estētisks baudījums acīm. Maize, kas cepta no dabīgā ierauga var būtiski papildināt veselīgu uzturu. Tā palīdz līdzsvarot mūsu mikrofloru un ir vieglāk sagremojama, bet ilgais fermentācijas process uzlabo miltos esošo barības vielu pieejamību.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 4 šķēle/s Fazer Dabīgā ierauga kviešu maizes
  • 100 g svaigā krēmsiera
  • 3 šķēle/s vītināta šķiņķa
  • 2-3 ķiršu tomāti
  • Svaigo zaļumu pesto:
  • 1 sauja svaigu dilļu
  • 1 sauja svaigu pētersīļu
  • 1 sauja sīpolloku
  • 3 ēd. k. Extra virgin olīveļļas
  • 25 g ciedru riekstu
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Apgrauzdē Dabīgā ierauga maizes šķēles, līdz tās kļūst brūnas.
    Apgrauzdē Dabīgā ierauga maizes šķēles, līdz tās kļūst brūna...

    FOTO: Publicitātes

  2. Pagatavo zaļumu pesto - liek visus zaļumus blenderī, aplej ar olīveļļu, pievieno ciedru riekstus un sāli. Blendē līdz iegūst raupjas tekstūras masu.
  3. Uz maizes šķēlēm klāj pesto, virsū liek svaigo krēmsieru, vītināto šķiņķi un tomātus.
  4. Dekorē ar svaigām pētersīļu lapām un nedaudz pesto - tā izteikti zaļā krāsa vienreizēji kontrastē ar balto sieru!
    Dekorē ar svaigām pētersīļu lapām un nedaudz pesto - tā izte...

    FOTO: Publicitātes

  5. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas