Sākums > Receptes > Uzkodas

Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju

2020. gada 26. oktobris
Foto: Publicitātes
Recepte rudzu maizes cienītājiem, kur tradicionālais savienojas ar mūsdienīgām garšām. Maize, kas cepta no dabīgā ierauga var būtiski papildināt veselīgu uzturu. Tā palīdz līdzsvarot mūsu mikrofloru un ir vieglāk sagremojama, bet ilgais fermentācijas process uzlabo miltos esošo barības vielu pieejamību.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
35 min
1. Pagatavo marinādi - izšķīdina ūdenī cukuru un pievieno etiķi. Ar to pārlej smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Ļauj vismaz pusstundu ievilkties.
2. Sajauc biezpienu ar kazas sieru, izspiež ķiploku daiviņu un labi samaisa.
3. Klāj uz Dabīgā ierauga rudzu maizes šķēles un liek virsū kūpināta laša fileju.
Foto: Publicitātes
4. Dekorē ar marinēto kāpostu un sīpola gabaliņiem, kaperiem, dillēm. Lielās maizes šķēles der pārgriezt uz pusēm.
5. Var pasniegt tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas temperatūrā uz galda visa vakara garumā.
Foto: Publicitātes
6. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu