Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju

Dabīgā ierauga rudzu maize ar kazas siera krēmu un kūpināta laša fileju

FOTO: Publicitātes

Recepte rudzu maizes cienītājiem, kur tradicionālais savienojas ar mūsdienīgām garšām. Maize, kas cepta no dabīgā ierauga var būtiski papildināt veselīgu uzturu. Tā palīdz līdzsvarot mūsu mikrofloru un ir vieglāk sagremojama, bet ilgais fermentācijas process uzlabo miltos esošo barības vielu pieejamību.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 šķēle/s Fazer Dabīgā ierauga rudzu maizes
  • 60 g biezpiena
  • 60 g krēmīga kazas siera
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g kūpinātas laša filejas
  • 1 sauja svaigu dilļu
  • 1 sauja kaperu
  • Sarkanais kāposts (neliels gabaliņš)
  • 1 šalotes sīpols
  • Marinādei:
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1.5 ēd. k. brūnā cukura
  • 4 ēd. k. ābolu vai baltā vīna etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Pagatavo marinādi - izšķīdina ūdenī cukuru un pievieno etiķi. Ar to pārlej smalki sagrieztus kāpostus un sīpolu. Ļauj vismaz pusstundu ievilkties.
  2. Sajauc biezpienu ar kazas sieru, izspiež ķiploku daiviņu un labi samaisa.
  3. Klāj uz Dabīgā ierauga rudzu maizes šķēles un liek virsū kūpināta laša fileju.
    Klāj uz Dabīgā ierauga rudzu maizes šķēles un liek virsū kūp...

    FOTO: Publicitātes

  4. Dekorē ar marinēto kāpostu un sīpola gabaliņiem, kaperiem, dillēm. Lielās maizes šķēles der pārgriezt uz pusēm.
  5. Var pasniegt tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas temperatūrā uz galda visa vakara garumā.
    Var pasniegt tūlīt, bet tās labi saglabās formu arī istabas...

    FOTO: Publicitātes

  6. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas