Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kotletes (mazliet no Āzijas garšas)

2020. gada 24. oktobris
Foto: Liene
Pagatavošana
1 min
1. Cūkgaļai pievieno olu, smalki sagrieztu sīpolu, ķiploku un minētās garšvielas (ingvers un kurkuma ir slepenā sastāvdaļa), ēdamkaroti krējuma, sinepes, tomātu pastas.
2. Visu mīca apmēram kādas 15 min līdz veidojas viendabīga masa.
3. Cep sakarsētā pannā ar eļļu no abām pusēm līdz veidojas brūna garoziņa. ( Apmēram 5 min no katras puses).
4. Pēc tam kotlešu pannā ielejam nedaudz ūdens un sutinam kotletes uz lēnas liesmas apmēram 15 min.
5. Pasniedzu kopā ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni un svaigajiem salātiem.
(Tomāti, gurķi, redīsi, zaļumi, krējums).
Sanāk ļoti sulīgas kotletes....ņamm.
Uz augšu