Sākums > Receptes > Brokastis

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

2020. gada 19. oktobris
Foto: Publicitātes
Šī recepte noderēs tiem, kas vienmēr kustībā un vēlas remdēt izsalkumu ar iepriekš pagatavotu pilnvērtīgu sviestmaizi. Kā piemēram, vienmēr aktīvajam un radošajam studentam, kura sviestmaizei un ēdienreizei jābūt tādai, kas dod enerģiju, spēku un uzmundrina.

Uzturvērtība*: 447 kcal; Olbaltumvielas 13; Tauki 14,3; Ogļhidrāti 40,6
*Uzturvērtība var mainīties atkarībā no izvēlētā produkta un tā svara
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
15 min
1. Marinētus gurķus sagriež mazos kubiņos, sarīvē ķiploku, sajauc kopā ar krēmsieru un sinepēm.
2. Uzcep bekonu.
3. Tostermaizi apgrauzdē un uzsmērē pagatavoto gurķu mērci.
4. Uz maizes šķēles kārto siera šķēli, bekonu, spinātus un “aiztaisa” sendviču ciet ar otru maizes šķēli.
Foto: Publicitātes
5. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu