Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

FOTO: Publicitātes

Šī recepte noderēs tiem, kas vienmēr kustībā un vēlas remdēt izsalkumu ar iepriekš pagatavotu pilnvērtīgu sviestmaizi. Kā piemēram, vienmēr aktīvajam un radošajam studentam, kura sviestmaizei un ēdienreizei jābūt tādai, kas dod enerģiju, spēku un uzmundrina.

Uzturvērtība*: 447 kcal; Olbaltumvielas 13; Tauki 14,3; Ogļhidrāti 40,6
*Uzturvērtība var mainīties atkarībā no izvēlētā produkta un tā svara
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 2 šķēle/s Fazer GARDĀ Tostermaize
  • 2 ēd. k. krēmsiera
  • 1/2 ēd. k. sinepju
  • 1/2 no ķiploka daiviņas
  • 100 g marinētu gurķu
  • 120 g bekona - šķēlēs
  • 1 šķēle/s Čedaras siera - kausētais
  • 1 sauja spinātu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Marinētus gurķus sagriež mazos kubiņos, sarīvē ķiploku, sajauc kopā ar krēmsieru un sinepēm.
  2. Uzcep bekonu.
  3. Tostermaizi apgrauzdē un uzsmērē pagatavoto gurķu mērci.
  4. Uz maizes šķēles kārto siera šķēli, bekonu, spinātus un “aiztaisa” sendviču ciet ar otru maizes šķēli.
    Uz maizes šķēles kārto siera šķēli, bekonu, spinātus un “aiz...

    FOTO: Publicitātes

  5. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas