Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Fiksā lazanja ar kabačiem

2020. gada 28. septembris
Foto: Publicitātes
Lazanja ir daudzu cilvēku un Gārfilda mīļākais ēdiens, tas ir skaidrs!
Bet skaidrs ir arī tas, ka omes dotie kabači jāapēd..
Labā ziņa ir tā, ka šos abus var gardi apvienot!
Paldies Martai par recepti!
Pagatavošana
40 min
1. Kamēr pannā cepas kilograms labas maltās gaļas, smalkās šķēlēs sagriez sīplous, kabačus, tomātus, mozarellu, olīvas uz pusēm, sarīvē sieru un katliņā 4-5 minūtes uzvāri pirmās plāksnes.
Gaļai klāt lieku "Soļankas" garšvielas, man tā garšo!
Principā tas ir paprikas, piparu un sāls maisījums.

Foto: Publicitātes
2. Tad, kad plāksnes +/- gatavas ( nedaudz vēl cietas) izkārto tās uz cepešpannas un apzied ar mērci. Sakārto pusi maltās gaļas un visa sagrieztā līdzenā kārtā un liec virsū jaunas plāksnes.
Tad atkārto!
3. Uz trešās plākšņu kārtas ziedu vien mērci un skaisti izkārtoju kabačus. Pirms likšanas krāsnī pārlēju ar 100 ml saldā krējuma, bet šis var būt arī opcionāli.

Foto: Publicitātes
4. Cep 20 minūtes 180-200°.

Ēd tik karstu, ka jāviļā pa muti, jo nav laika atdzesēt.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu