Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rīsi ar cūkgaļu saldajā krējumā

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies Receptes.lv lietotājai Sandai par iesūtīto recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg malta cūkgaļa
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 400 g basmati rīsi
  • 200 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 600 ml ūdens
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež smalki sīpolus, liek cepties, kad zeltaini, pievieno sarīvētus burkānus. Kad tie apcepušies, pievieno malto gaļu, pēc brīža arī vēlamās garšvielas.
    Sagriež smalki sīpolus, liek cepties, kad zeltaini, pievieno...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Kamēr cepas pannas saturs, liek vārīties rīsus. Rīsu - ūdens proporcija: 1:1,5, šajā gadījumā 400 ml rīsu (izmantoju mērtrauku) un 600 ml ūdens.
    Liek vārīties ūdeni, pievieno nedaudz sāli, kad ūdens sāk vārīties, ber iekšā rīsus.
  3. Kad gaļa ar burkāniem sacepusies, pievieno rīsus (ja viss ūdens vēl nav izvārījies, var droši liet ar visu ūdeni klāt, rīsi visu uzsūks).
    Kad gaļa ar burkāniem sacepusies, pievieno rīsus (ja viss ūd...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Kad viss šķidrums sasūcies rīsos, pievieno saldo krējumu, pasautē vēl mazliet.

    Labu apetīti!
    Kad viss šķidrums sasūcies rīsos, pievieno saldo krējumu, pa...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptie siera bumbieri

Ceptie siera bumbieri

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas