Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar cūkgaļu saldajā krējumā

Foto: Publicitātes
Paldies Receptes.lv lietotājai Sandai par iesūtīto recepti!
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež smalki sīpolus, liek cepties, kad zeltaini, pievieno sarīvētus burkānus. Kad tie apcepušies, pievieno malto gaļu, pēc brīža arī vēlamās garšvielas.
Foto: Receptes.lv
2. Kamēr cepas pannas saturs, liek vārīties rīsus. Rīsu - ūdens proporcija: 1:1,5, šajā gadījumā 400 ml rīsu (izmantoju mērtrauku) un 600 ml ūdens.
Liek vārīties ūdeni, pievieno nedaudz sāli, kad ūdens sāk vārīties, ber iekšā rīsus.
3. Kad gaļa ar burkāniem sacepusies, pievieno rīsus (ja viss ūdens vēl nav izvārījies, var droši liet ar visu ūdeni klāt, rīsi visu uzsūks).
Foto: Receptes.lv
4. Kad viss šķidrums sasūcies rīsos, pievieno saldo krējumu, pasautē vēl mazliet.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu