Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Virs ugunskura ilgi “dancinātās” cukurvistiņas

Cukurvistiņas ir viena no senākajām pašmāju vistu šķirnēm, kas pēdējo 80 gadu laikā tikusi sajaukta ar citām un bija gandrīz izzudusi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 cukurvistiņas
  • Sviests
  • 2 laimi
  • Egļu jaunie dzinumi
  • Maurloki
  • 1 ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Sākumā norīvē laimam miziņu. Piestā liek sviestu. Pievieno rupji sagrieztu ķiploku, jaunos egļu dzinumus, pieberam sagrieztus maurlokus (derēs arī parastie lociņi) un iespiež laima sulu.
    Sākumā norīvē laimam miziņu. Piestā liek sviestu. Pievieno r...

    FOTO: Publicitātes

  2. Pievieno sāli un piparus. Kārtīgi izmīca visu viendabīgā pastā.
  3. Bagātīgi sabāž to vistiņām aiz ādas, nedaudz arī ieliekot iekšā un apsmērējot tās no ārpuses.
    Bagātīgi sabāž to vistiņām aiz ādas, nedaudz arī ieliekot ie...

    FOTO: Publicitātes

  4. Kārtīgi sasien vistas un liek karāties virs vai blakus ugunskuram.
    Kārtīgi sasien vistas un liek karāties virs vai blakus uguns...

    FOTO: Publicitātes

  5. Karājoties pie uguns, vistas ne tikai lēni cepas, bet ugunskura dūmos arī nedaudz apkūpinās. Kad vistiņas gatavas, ļauj tām nedaudz atpūsties.
    Karājoties pie uguns, vistas ne tikai lēni cepas, bet ugunsk...

    FOTO: Publicitātes

  6. Griež un bauda!

    Labu apetīti!
    Griež un bauda! 

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas