Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šašliks gurķu marinādē

2020. gada 11. jūnijs
Foto: Virtuve diviem
Nelej ārā marinādi no gurķiem, tā lieliski noder šašlikam!
Pagatavošana
999 min
1. Sagriež cūkgaļu gabaliņos.
2. Sīpolus sarīvē uz rupjās rīves.
3. Kārto traukā kārtās - rīvētie sīpoli, gaļa, uzber sāli un mazliet cukuru, vēl pārkaisa pāri maltos piparus. Liek nākamo kārtu līdz visa gaļa salikta. Beigās visu samaisa kopā un liek ledusskapī marinēties.
4. Sīpolu sula pa nakti labi iesūkusies gaļā, bet tā kā šašliks jāgrilē tik vakarā, tad visam pārlej pāri no trīslitrenes marinēto gurķu marinādi. Gaļa tajā nostāvēja līdz pēcpusdienai.
Foto: Virtuve diviem
5. Grilē kā ierasts.

Labu apetīti!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu