Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Garneļu seviče

FOTO: Depositphotos.com

Seviče ir salātu veids, kas radies Čīlē. Galvenais noslēpums - jūras veltes un daļa dārzeņu tiek marinēti citrusaugļu sulā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 450 g garneļu
  • 2 citroni
  • 2 laimi
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanais sīpols
  • 50 g kinzas
  • 2 avokado
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Uzvāra sālsūdeni, liek tajā attīrītas garneles un vāra vidēji 3 minūtes. Tad izņem no ūdens un ļauj tām atdzist.
  2. Izspiež sulu no citrusaugļiem, sasmalcina kinzu, sagriež sīpolu un tomātus, pievieno garneles, pieber sāli pēc garšas. Ļauj visam ledusskapī marinēties 30 minūtes.
  3. Pirms pasniegšanas notīra un sagriež avokado gabaliņos un iemaisa pie garnelēm.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas notīra un sagriež avokado gabaliņos un ie...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas