1. Brokoli sadala rozetītēs, nomazgā pākstis. Visu liek katlā ar vāku un pārlej ar verdošu ūdeni. Atstāj, kamēr gatavo visu pārējo.
2. Strēmelītēs sagriež gaļu, apber ar garšvielām, samaisa un ļauj visam pastāvēt.
3. Nomizo burkānu, sagriež strēmelītēs. Strēmelēs griež arī papriku.
4. Pannā sakarsē eļļu un liek cepties papriku kopā ar burkāniem. Dārzeņiem jākļūst mīkstākiem un jāapcep brūni, bet tos nedrīkst pārgatavot - jāsaglabā stingra tekstūra.
5. Kad dārzeņi gatavi, liek bļodā un tajā pat pannā liek cepties gaļu.
6. Pa to laiku notīra un smalki sagriež ķiploku un ingveru.
7. Kad gaļa ir gatava (to nevajag cept brūnu, tai vienkārši jābūt izceptai), pievieno ķiploku un ingveru. Visu kopā karsē 2 minūtes, maisot, lai ķiploks nesadeg.
8. Tad lej klāt sojas mērci - daudzums tā uz aci, mērcei jāapņem katrs gaļas gabaliņš un jāizveido arī mērce pannā, lai var iemaisīt dārzeņus.
9. Kad sojas mērce uzkarsēta, liek gaļai klāt apceptos dārzeņus un arī noblanšētos. Visu kopā karsē aptuveni minūti.
Lai labi garšo!

Foto: Madara Stankeviča