1. Uz karstas pannas uzliek sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkānu, pievieno malto gaļu un visu apcep. Pievieno pannas saturam kopējo gaļas garšvielu un iespiež divas ķiploku daivas, kārtīgi samaisa.

Foto: Spoki.lv
2. Nomizotos kartupeļus sagriež ripiņās. Tās, kuras ieklās cepamtrauka apakšā var griezt biezākas.

Foto: Spoki.lv
3. Izklāj kartupeļu ripas cepamtraukā, aplaista ar nelielu daudzumu eļļas un apkaisa ar kartupeļu garšvielu.

Foto: Spoki.lv
4. Kartupeļu kārtai pa virsu izlīdzina sacepto malto gaļu.

Foto: Spoki.lv
5. Atkal pa virsu kārtu ar kartupeļu ripām, kartupeļu garšvielu.

Foto: Spoki.lv
6. Bļodā sajauc krējumu ar garšvielām (man tur tika piejaukti dažādi garšvielu maisījumi uz duj buj! 😄), bet var tikai sāli un piparus iejaukt un divas ķiploku daivas.

Foto: Spoki.lv
7. Pārlej sagatavoto mērci vienmērīgi visam kartupeļu un gaļas kārtojumam pāri, liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem 40 min cepties.

Foto: Spoki.lv
8. Sarīvē sieru, atradu kaut kādus diļļu kātus ko arī piegriezu klāt un vienu ķiplokdaivu. Var iztikt bez ķiploka.

Foto: Spoki.lv
9. Pēc 40 minūtēm izvelk sacepumu no krāsns, pārkaisa ar sieru un liek atpakaļ krāsnī cepties vēl 5 minūtes.

Foto: Spoki.lv
10. Gatavs!
Labu apetīti!

Foto: Spoki.lv