Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu sacepums ar malto gaļu

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu

FOTO: Spoki.lv

Receptes autors: MILLERS
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 7 vidēja izmēra kartupeļi
  • 500-600 g maltās gaļas
  • 200-300 g Krievijas vai Holandes siers
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • Gaļas kopējā garšviela
  • Kartupeļu garšviela
  • 300 g skābā krējuma
  • 4 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz karstas pannas uzliek sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkānu, pievieno malto gaļu un visu apcep. Pievieno pannas saturam kopējo gaļas garšvielu un iespiež divas ķiploku daivas, kārtīgi samaisa.
    Uz karstas pannas uzliek sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkān...

    FOTO: Spoki.lv

  2. Nomizotos kartupeļus sagriež ripiņās. Tās, kuras ieklās cepamtrauka apakšā var griezt biezākas.
    Nomizotos kartupeļus sagriež ripiņās. Tās, kuras ieklās cepa...

    FOTO: Spoki.lv

  3. Izklāj kartupeļu ripas cepamtraukā, aplaista ar nelielu daudzumu eļļas un apkaisa ar kartupeļu garšvielu.
    Izklāj kartupeļu ripas cepamtraukā, aplaista ar nelielu daud...

    FOTO: Spoki.lv

  4. Kartupeļu kārtai pa virsu izlīdzina sacepto malto gaļu.
    Kartupeļu kārtai pa virsu izlīdzina sacepto malto gaļu.

    FOTO: Spoki.lv

  5. Atkal pa virsu kārtu ar kartupeļu ripām, kartupeļu garšvielu.
    Atkal pa virsu kārtu ar kartupeļu ripām, kartupeļu garšvielu...

    FOTO: Spoki.lv

  6. Bļodā sajauc krējumu ar garšvielām (man tur tika piejaukti dažādi garšvielu maisījumi uz duj buj! 😄), bet var tikai sāli un piparus iejaukt un divas ķiploku daivas.
    Bļodā sajauc krējumu ar garšvielām (man tur tika piejaukti d...

    FOTO: Spoki.lv

  7. Pārlej sagatavoto mērci vienmērīgi visam kartupeļu un gaļas kārtojumam pāri, liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 200 grādiem 40 min cepties.
    Pārlej sagatavoto mērci vienmērīgi visam kartupeļu un gaļas...

    FOTO: Spoki.lv

  8. Sarīvē sieru, atradu kaut kādus diļļu kātus ko arī piegriezu klāt un vienu ķiplokdaivu. Var iztikt bez ķiploka.
    Sarīvē sieru, atradu kaut kādus diļļu kātus ko arī piegriezu...

    FOTO: Spoki.lv

  9. Pēc 40 minūtēm izvelk sacepumu no krāsns, pārkaisa ar sieru un liek atpakaļ krāsnī cepties vēl 5 minūtes.
    Pēc 40 minūtēm izvelk sacepumu no krāsns, pārkaisa ar sieru...

    FOTO: Spoki.lv

  10. Gatavs!

    Labu apetīti!
    Gatavs! 

Labu apetīti!

    FOTO: Spoki.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas