1. Blenderī liek lazdu riekstus un sablendē, lai veidojas miltu konsistence (neblendē par ilgu, jo tad rieksti pārvērtīsies sviestā).
2. Izsijā caur sietu bļodā, kur pievieno auzu miltus, sāli, kanēli, cepamo pulveri un apelsīna mizu. Samaisa.
3. Izveido centrā iedobi, tajā liec olu, pusi kefīra, medu un taukvielas. Maisot ar rokas putojamo slotiņu, veido viendabīgu mīklu. Kad tā kļūst stingrāka, iemaisa atlikušo kefīru.
4. Citā bļodā saputo olbaltumus stingrās, bet vijīgās putās un iecilā mīklā.
5. Sakarsē pannu, noregulē vidēju karstumu un liek cepties nelielas pankūkas. Apgriež tad, ka apakša ir zeltaina, virspusē redzami burbulīši un pankūkas ir gandrīz izcepušās. Pasniedz, kā vēlies – mēs ēdam ar karameli un ievārījumu, es – ar mandeļu sviestu un dateļu sīrupu.