C, 25.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Biezpiena kabatiņas
Biezpiena kabatiņas
Veronika Levša
2020. gada 30. aprīlis
Foto: Veronika Levša
Saulainās biezpienmaizītes.
Pagatavošana
30 min
1.
Mīklu ar nazi sadala vienādos kvadrātos.
2.
Biezpienu saberž ar cukuru un liek kvadrātiem pa vidu virsū.
3.
Katru kvadrāta stūri iespiež viducī, apsmērē ar sakultu olu.
4.
Viducī liek aprikožu pusītes.
Foto: Veronika Levša
5.
Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz zeltainam brūnumam.
Lai lai garšo!
Foto: Veronika Levša
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari pareizi ievietot trīs trūkstošos burtus garšvielu nosaukumos?
Recepšu izlases
Sāļie kārtainās mīklas našķi: launaga kārbiņai vai uzkodām ballītē
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Recepšu izlases
Biezpiens tiem, kam garšo salds: 10 gardi deserti
Interesanti
Tests
⟩
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
Recepšu izlases
Vistas filejas daudzveidība - 18 garšīgi pamatēdieni
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Шамиль Хаматов о карьере в Латвии: "Первый год я работал бесплатно"
RUS TVNET
Высланный митрополит призвал эстонские приходы оставаться верными Москве
RUS TVNET
"Россия готова к организации диверсий в Германии"
(3)
RUS TVNET
"Клонированный" BMW, замеченный в Таллинне, был угнан в Финляндии
Uz augšu