1. Uzvār akatlā ūdeni, kad tas burbuļo, pievieno palielu karoti sāls. Ieliek kāpostu, ar kacenu uz augšu. Vāra 10 minūtes. Izņem, nokāš un atdzesē 10 minūtes.
2. Tikmēr sakarsē krāsni līdz 210 grādiem. Bļodā samaisa sviestu, eļļu, timiānu, sēklas, sāli un piparus. Liek pannā puķkāpostu ar kacenu uz leju, sasmērē ar eļļas maisījumu, vienmērīgi pārklājot visu puķkāpostu, un liek krāsnī uz stundu, lai cepas vidējā nodalījumā, kamēr kļūst zeltains.
3. Tikmēr keramikas traukā liek tomātu mērci, ko gatavoji dienā (https://receptes.tvnet.lv/recepte/22512-polenta-ar-turku-zirniem-un-mocarellu), virsū kārto Halloumi.
4. Kad palikušas 25 minūtes līdz puķkāposta cepšanas beigām, liek pannu krāsnī un cep, kamēr gatavs.

Foto: Publicitātes
5. Pasniedz, liekot traukā tomātus ar sieru un virsū puķkāpostu.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes