Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta tagliatelle ar vistu un brokoļiem

2020. gada 20. aprīlis
Foto: Publicitātes
Pasta no svaigas mīklas krēmīgā mērcē - brīnišķīga izvēle pusdienām.
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Foto: publicitātes
Pagatavošana
60 min
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Cepeša traukā liek vistas kājas, kas ierīvētas ar olīveļļu, sāli, citrona miziņu, citrona sulu un ķiplokiem. Pārklāj ar foliju vai uzliek vāku un cep 45 minūtes.
3. Tikmēr izveltnē mīklu, izmantojot pastas mašīnu; ja tev tādas nav, izrullē ar mīklas rulli pēc iespējas plānāku un sagriež strēmelēs. Apviļā miltos, lai strēmeles nesalīp.
4. Sagatavo brokoļus – atdala rozetes no kacena un sagriež smalkākos gabalos.
5. Kad vista gatava, saplucina gaļu, atdalot to no kaula un ādas. Vistas cepšanas sulas atstāj traukā, tās noderēs ēdiena pagatavošanai.
6. Uzvāra ūdeni (vismaz 2 l), tajā 1 minūti vāra brokoļus, tad pievieno svaigo pastu un vāra, kamēr tā uzpeld virspusē.
7. Paralēli pannā sasilda vistas gaļu cepšanas sulās, tad samaisa to ar pastu un brokoļiem, pievieno krēmsieru un pasniedz siltu.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu