Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Magoņu bulciņas

Magoņu bulciņas

FOTO: daudiša diāna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīkla:
  • 0.5 kg milti
  • 200 ml piens
  • 100 g sviests
  • 25 g raugs
  • 3 ēd. k. cukurs
  • Sāls
  • Pildījums:
  • Magones
  • Sviests
  • Cukurs
  • Ola pārsmērēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

230 min.
  1. Bļonā sadrupina raugu, pielej pavisam mazliet siltu ūdeni, ieber nedaudz cukura un atstāj.
  2. Katlā izkausē sviestu. Tam pievieno pienu, cukuru un sāli. Maisījumu nedrīkst vārīt, tam jābūt siltam.
  3. Pievieno izšķīdušo raugu. Samaisa.
  4. Bļodā jau iebērti milti, tiem pāri lej pagatavoto maisījumu. Visu samaisa un izmīca mīklu. Atstāj rūgt ~3 stundas.
    Bļodā jau iebērti milti, tiem pāri lej pagatavoto maisījumu....

    FOTO: daudiša diāna

  5. Kad mīkla uzrūgusi, ņem daļu, izrullē kantainā formā.
    Kad mīkla uzrūgusi, ņem daļu, izrullē kantainā formā.

    FOTO: daudiša diāna

  6. Apsmērē ar mīkstu sviestu, bagātīgi pārkaisa ar cukuru un magonēm. Sarullē.
    Apsmērē ar mīkstu sviestu, bagātīgi pārkaisa ar cukuru un ma...

    FOTO: daudiša diāna

  7. Ruletīti sagriež šķēlītēs un kārto uz cepamā papīra.
  8. Sakuļ olu, ar to pārsmērē maizītes. Paralēli sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  9. Cep smalkmaizītes aptuveni 15-20 minūtes, līdz tās skaisti uzpūtušās un zeltainas.

    Lai labi garšo!
    Cep smalkmaizītes aptuveni 15-20 minūtes, līdz tās skaisti u...

    FOTO: daudiša diāna

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konditoreja un maize

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes