Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Riekstu gardums

FOTO: daudiša diāna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • Mīklas pildījums
  • 3 Olas
  • 100 g Cukurs
  • 60 g Sēklu eļļa
  • 80 g Piens
  • 130 g Milti
  • 16 g Raugs saldajiem ēdieniem
  • 150 g Valrieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ar mikseri jeb virtuves kuļamo sakuļ olas ar cukuru.
    Ar mikseri jeb virtuves kuļamo sakuļ olas ar cukuru.

    FOTO: daudiša diāna

  2. Kad kārtīgi masa izmaisīta, pielej eļļu un pienu. Tad pakāpeniski visus miltus un rauga pulveri.
    Kad kārtīgi masa izmaisīta, pielej eļļu un pienu. Tad pakāpe...

    FOTO: daudiša diāna

  3. Ņemam 150g riekstu un sablenderējam mazos gabaliņos
    Ņemam 150g riekstu un sablenderējam mazos gabaliņos

    FOTO: daudiša diāna

  4. Miltu masai pievieno riekstus un kārtīgi izmaisa.
    Miltu masai pievieno riekstus un kārtīgi izmaisa.

    FOTO: daudiša diāna

  5. Sagatavojam trauku, kurā vēlamies cept. Man patīk lietot maizes formas trauku. Ieliekam tajā cepam papīru, lai noklātu arī malas un lejam iekšā mūsu gardumu.
    Sagatavojam trauku, kurā vēlamies cept. Man patīk lietot mai...

    FOTO: daudiša diāna

  6. Kad mūsu gardums ir gatavs, uzliekam uz koka dēlīša un pārklājam pāri virtuves dvielīti.
    Kad mūsu gardums ir gatavs,  uzliekam uz koka dēlīša un pārk...

    FOTO: daudiša diāna

Konditoreja un maize

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes