Riekstu gardums

2020. gada 25. marts
Foto: daudiša diāna
Pagatavošana
50 min
1. Ar mikseri jeb virtuves kuļamo sakuļ olas ar cukuru.
Foto: daudiša diāna
2. Kad kārtīgi masa izmaisīta, pielej eļļu un pienu. Tad pakāpeniski visus miltus un raugu.
Foto: daudiša diāna
3. Ņemam 150 g riekstu un sablendē mazos gabaliņos.
Foto: daudiša diāna
4. Miltu masai pievieno riekstus un kārtīgi izmaisa.
Foto: daudiša diāna
5. Sagatavo trauku, kurā vēlas cept. Man patīk lietot maizes formas trauku. Ieliek tajā cepampapīru tā, lai noklātu arī malas un lej iekšā mūsu gardumu. Cep 40 minūtes 180 grādos.
Foto: daudiša diāna
6. Kad gardums ir gatavs, uzliekam uz koka dēlīša un pārklājam pāri virtuves dvielīti.
Foto: daudiša diāna
Uz augšu