O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Biezpiena sacepums ar rozīnēm
Biezpiena sacepums ar rozīnēm
Receptes.lv
2020. gada 26. februāris
Foto: Depositphotos.com
Baudi atdzesētu kā plātsmaizi, liec šķīvī un pārlej ar ķīseli - variantu netrūkst.
Pagatavošana
60 min
1.
Rozīnes 10-15 minūtes mērcē karstā ūdeni. Tad noskalo zem tekoša ūdens un ļauj nožūt.
2.
Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Baltumus saputo stingrās putās.
3.
Sajauc biezpienu, krējumu un olu dzeltenumus viendabīgā masā.
4.
Pievieno rozīnes. Visu kārtīgi samaisa. Iecilā baltumus.
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
5.
Iesmērē cepamo trauku ar sviestu un ieber mannu (vienmērīgi to izlīdzina pa pannas apakšu, lieko izber).
6.
Lej iekšā pagatavoto masu un cep krāsnī aptuveni 40 minūtes. Sacepums kļūs zeltains.
Foto: Depositphotos.com
Veģetārās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti