1. Katliņā uz mazā uguns kausē medu, pievieno sodu. Un neparstājot maisot vāra kamēr vis paliek smuki brūns.

Foto: Veronika Levša
2. Tad katliņu noņem no uguns un pievieno sviestu. Labi samaisa un ļauj kārtīgi atdzist.

Foto: Veronika Levša
3. Pa to laiku putojam ar mikseri olas, cukuru un šķipsniņu sāls. Kādas 5 minūtes.

Foto: Veronika Levša
4. Tad medus masu pievieno olu masai. Ar mikseri drusku saputo.

Foto: Veronika Levša
5. Pievieno izsijātus miltus, labi samaisa.

Foto: Veronika Levša
6. Medus mīklu lej uz cepamā papīra.

Foto: Veronika Levša
7. Cep cepeškrāsnī uz 180 grādiem līdz 7 minūtēm.

Foto: Veronika Levša
8. Mīkla pēc cepšanas viegli nāk nost no papīra. Tad sagriež mīklu kādā platumā vēlas.

Foto: Veronika Levša
9. Samaisa krēma sastāvdaļas.

Foto: Veronika Levša
10. Smērē uz plāksnēm un veido kūku.

Foto: Veronika Levša
11. Tur ledusskapī dažas stundas. Kādu no plāksnēm atstāj dekorēšanai.
Lai labi garšo!

Foto: Veronika Levša