Pankūkas ar sirds un plaušu pildījumu

Kolekcijas: Fotorecepšu
Šīm pankūkām galvenais ir pildījums. Pat nav tādas konkrētas receptes uz gramiem, bet mēģināšu visu uzrakstīt. Pats galvenais, izmantojamie subprodukti!

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 3 olas
  • 1 ēd. k. cukurs
  • 1/2 tējk. sāls
  • 250 ml verdošs ūdens
  • 250 g milti
  • 0.5 tējk. dzēstas sodas
  • 350 tējk. piens
  • 3 ēd. k. eļļa
  • Pildījumam:
  • Liellopa plauša
  • Liellopa sirds
  • Sīpoli
  • Selerijas sakne
  • 10 melnie piparu graudiņi
  • 4 lauru lapas
  • Sāls pēc katra garšas

Pagatavošana

80 min.
  1. Gatavo pankūku mīklu. Ar mikseri sakuļ olas ar cukuru un sāli. Putojot pielej verdošu ūdeni.
  2. Turpinot putot, ieber miltus. Tad pievieno dzēstu sodu (uz 0,5 t.k sodas uzpilina pāris piles citronu un pielej pie kopējās masas).
  3. Turpina putot un pielej pienu un eļļu. Ļauj mīklai nedaudz pastāvēt.
  4. Pērk liellopa plaušu un sirdi. Nekādas citas gaļas! Liek katlā, puto. Liek klāt garšvielas, sagrieztu sīpolu, selerijas sakni un vāra, līdz gaļa mīksta.
  5. Ņem gaļu ārā no katla, atdzesē mazliet, sagriež gabalos un samaļ.
  6. Pievieno klāt maltus piparus, sāli pēc garšas un smalki sagrieztu sīpolu. Visu labi samaisam. Jums sanākusi pasausa, irdena maltas gaļas masa. Jāpanāk, lai masa būtu vilkana un pietiekoši mitra, kura liptu labi kopā, tāpēc pievieno gaļas masai buljonu, kurā vārījās plauša un sirds, līdz tā ir pietiekoši mitra.
  7. Pankūkas apcep tikai no vienas puses.
    Pankūkas apcep tikai no vienas puses.
  8. Apceptās pankūkas puses vidū liek pildījumu un brīvās malas pārloka pāri.
    Apceptās pankūkas puses vidū liek pildījumu un brīvās malas...
  9. Pildītās pankūkas liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tās smuki brūnas.
    Pildītās pankūkas liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz...
  10. Tas ir labāks par jebko! Iesaku, izmēģiniet, varbūt arī jums tās kļūs par iecienītākajām pankūkām.

    Lai labi garšo!
    Tas ir labāks par jebko! Iesaku, izmēģiniet, varbūt arī jums...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi