Vista ar apelsīniem un medu

Apelsīns un medus vistas gaļu padara īpaši garšīgu.
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg vistas gaļa
  • 0.5 kg kartupeļi
  • 3 apelsīni
  • 50 g medus
  • 20 g Vegeta vistai
  • 20 g Vegeta kartupeļiem
  • Olīveļļa

Pagatavošana

75 min.
  1. No diviem apelsīniem izspiež sulu, pēdējo apelsīnu sagriež šķēlēs.
  2. Vistu liek karstumizturīgā traukā, peivieno apelsīnu sulu, medus, vistas garšvielas un apmaisa. Katram vistas gabalam uzliek pa apelsīna šķēlei.
  3. Kartupeļus pārliek uz cepešpannas vai traukā, pievieno olīveļļu, kartupeļu garšvielas, apmaisa
  4. Visu cep 60 min. 180 grādos.
    Visu cep 60 min. 180 grādos.
  5. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gundars Salnājs Vakar 19:30
Pietiek ar vardu Vegeta,lai neviens sevi cienoss estgatavotajs,so recepti nelietotu.Pielieciet vistai nedaudz kiploka un selerija sakni,bet kartupeliem paprikas pulveri.Olivellu vajag cepjamo,jo salatu ellai pec termoapstrades var rasties nedausz rugtena piegarsa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi