Veģetārā zupa ar spinātiem

Ķermeņa atslodzei viegla zupa bez gaļas, kas pagatavojama vien nieka 30 minūtēs. Koši un garšīgi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g svaigi spināti
  • 3-4 kartupeļi
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi "Vegeta"
  • 1 puravs
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploks
  • 4 cieti vārītas olas
  • Krējums
  • Sviestam:
  • 100 g sviests
  • 1 ēd. k. "Vegeta" salātu garšviela
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Katlā ielej 1l ūdens, pievieno buljona kubiņus un uzvāra. Pievieno kartupeļus, apsedz ar vāku un vāra 15 min.
    Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Katlā ielej 1l ūdens,...
  3. Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Puravu sagriež gareniski uz pusēm, izskalo smiltis un sagriež pēc iespējas plānāk.
    Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Puravu sagriež ga...
  4. Pannā uzkarsē eļļu un apcep līdz tie ir mīksti, apmēram 7 minūtes.
    Pannā uzkarsē eļļu un apcep līdz tie ir mīksti, apmēram 7 mi...
  5. Apceptus dārzeņus pārliek katlā pie kartupeļiem, kopā ar spinātiem. Vāra apm. 6-7 minūtes.
    Apceptus dārzeņus pārliek katlā pie kartupeļiem, kopā ar spi...
  6. Gatavo garšvielu sviestu. Mīkstam sviestam pievieno 1 ēd.k. salātu garšvielas, sasmalcinātus zaļumus, kārtīgi samaisa. Sviestu ietin pārtikas plēvē, veidojot cilindru un ieliek, kamēr vārās zupa, saldētavā.
    Gatavo garšvielu sviestu. Mīkstam sviestam pievieno 1 ēd.k....
  7. Pasniedz ar krējumu, vārītu olu, rupjmaizi un garšvielu sviestu.
    Pasniedz ar krējumu, vārītu olu, rupjmaizi un garšvielu svie...
  8. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi