Ķermeņa atslodzei viegla zupa bez gaļas, kas pagatavojama vien nieka 30 minūtēs. Koši un garšīgi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
300gsvaigi spināti
3-4kartupeļi
2dārzeņu buljona kubiņi "Vegeta"
1puravs
1sīpols
2daiviņa/sķiploka
4cieti vārītas olas
Krējums
Sviestam:
100gsviesta
1ēd. k."Vegeta" salātu garšviela
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
FOTO: Vegeta
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Katlā ielej 1l ūdens, pievieno buljona kubiņus un uzvāra. Pievieno kartupeļus, apsedz ar vāku un vāra 15 min.
FOTO: Vegeta
Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Puravu sagriež gareniski uz pusēm, izskalo smiltis un sagriež pēc iespējas plānāk.
FOTO: Vegeta
Pannā uzkarsē eļļu un apcep līdz tie ir mīksti, apmēram 7 minūtes.
FOTO: Vegeta
Apceptus dārzeņus pārliek katlā pie kartupeļiem, kopā ar spinātiem. Vāra apm. 6-7 minūtes.
FOTO: Vegeta
Gatavo garšvielu sviestu. Mīkstam sviestam pievieno 1 ēd.k. salātu garšvielas, sasmalcinātus zaļumus, kārtīgi samaisa. Sviestu ietin pārtikas plēvē, veidojot cilindru un ieliek, kamēr vārās zupa, saldētavā.
FOTO: Vegeta
Pasniedz ar krējumu, vārītu olu, rupjmaizi un garšvielu sviestu.