Sākums > Receptes > Zupas

Veģetārā zupa ar spinātiem

2019. gada 4. novembris
Foto: Vegeta
Ķermeņa atslodzei viegla zupa bez gaļas, kas pagatavojama vien nieka 30 minūtēs. Koši un garšīgi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Vegeta
2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Katlā ielej 1l ūdens, pievieno buljona kubiņus un uzvāra. Pievieno kartupeļus, apsedz ar vāku un vāra 15 min.
Foto: Vegeta
3. Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Puravu sagriež gareniski uz pusēm, izskalo smiltis un sagriež pēc iespējas plānāk.
Foto: Vegeta
4. Pannā uzkarsē eļļu un apcep līdz tie ir mīksti, apmēram 7 minūtes.
Foto: Vegeta
5. Apceptus dārzeņus pārliek katlā pie kartupeļiem, kopā ar spinātiem. Vāra apm. 6-7 minūtes.
Foto: Vegeta
6. Gatavo garšvielu sviestu. Mīkstam sviestam pievieno 1 ēd.k. salātu garšvielas, sasmalcinātus zaļumus, kārtīgi samaisa. Sviestu ietin pārtikas plēvē, veidojot cilindru un ieliek, kamēr vārās zupa, saldētavā.
Foto: Vegeta
7. Pasniedz ar krējumu, vārītu olu, rupjmaizi un garšvielu sviestu.
Foto: Vegeta
8. Labu apetīti!
Foto: Vegeta
Uz augšu