Ķermeņa atslodzei viegla zupa bez gaļas, kas pagatavojama vien nieka 30 minūtēs. Koši un garšīgi! Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta. Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Vegeta
2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Katlā ielej 1l ūdens, pievieno buljona kubiņus un uzvāra. Pievieno kartupeļus, apsedz ar vāku un vāra 15 min.
Foto: Vegeta
3. Sīpolus un ķiplokus sagriež mazos kubiņos. Puravu sagriež gareniski uz pusēm, izskalo smiltis un sagriež pēc iespējas plānāk.
Foto: Vegeta
4. Pannā uzkarsē eļļu un apcep līdz tie ir mīksti, apmēram 7 minūtes.
Foto: Vegeta
5. Apceptus dārzeņus pārliek katlā pie kartupeļiem, kopā ar spinātiem. Vāra apm. 6-7 minūtes.
Foto: Vegeta
6. Gatavo garšvielu sviestu. Mīkstam sviestam pievieno 1 ēd.k. salātu garšvielas, sasmalcinātus zaļumus, kārtīgi samaisa. Sviestu ietin pārtikas plēvē, veidojot cilindru un ieliek, kamēr vārās zupa, saldētavā.
Foto: Vegeta
7. Pasniedz ar krējumu, vārītu olu, rupjmaizi un garšvielu sviestu.