Cīsiņu mūmijas Halovīnam

Vēlies Helovīna tematisko ballīti ar īpašām uzkodām? Ir varianti!

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 6 hotdogu cīsiņi
  • 1 plāksne kārtainā mīkla
  • 12 ēdamās acis
  • 1 tējk. kečups

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Uz darba virsmas uzber nedaudz miltus, liek kārtaino mīklu un to plāni izrullē.
    Uz darba virsmas uzber nedaudz miltus, liek kārtaino mīklu u...
  3. Kad mīkla izrullēta, to sagriež plānās strēmelītēs.
    Kad mīkla izrullēta, to sagriež plānās strēmelītēs.
  4. Mīkla nepieciešama cīsiņu ietīšanai.
    Mīkla nepieciešama cīsiņu ietīšanai.
  5. Ņem cīsiņu un ap to rūpīgi aptin vairākas mīklas trēmeles, bet atsātj brīvu vietu acīm.
    Šādi jānotin visi cīsiņi, īpašu uzmanību pievērsot vietām, kur sākts tīt un kur savienojas mīklas strēmeles - lai tās cepšanas procesa laikā neatlīp.
    Ņem cīsiņu un ap to rūpīgi aptin vairākas mīklas trēmeles, b...
  6. Visus cīsiņus liek uz pannas, kas paredzēta cepeškrāsnij un cep vidēji 12-15 minūtes iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos. Mīklai jāuzpūšas un jākļūst zeltainai.
  7. Izceptos cīsiņus ņem ārā no krāsns, ar kečupa palīdzību pielīpē katram cīsiņam divas acis.
    Izceptos cīsiņus ņem ārā no krāsns, ar kečupa palīdzību piel...
  8. Pasniedz ar to pašu kečupu vai citām mērcītēm pēc izvēles.
    Pasniedz ar to pašu kečupu vai citām mērcītēm pēc izvēles.
  9. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi