1. Saujauc visas pankūkai nepieciešamās sastāvdaļas, parūpējies, lai nav mīklā kunkuļu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Nelielā daudzumā eļļas, cep pankūciņas. Kad redzi burbulīšus, met pankūku otrādāk un cep līdz glīti brūna.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Uzvāri ūdeni, tad iesit bļodiņā olu un ar strauju kustību to ielej ūdenī. Vāri 3-4 minūtes.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Sagriež tomātu, sīpolu, sasmalcinātu koriandru, papildina ar sāli, pipariem, pārlej ar olīveļļu un samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Nepieciešams arī avokado, kuru pārgriež uz pusēm, atbrīvo no kauliņa un sagriež šķēlēs. Sasmalcina lociņus.
6. Veido picu: liek pankūku, virsū avokado šķēles, ko apslaka ar citrona sulu, uzliek salātus, uzber lociņus un virsū glīti kārto olu. Uzber mazliet piparus un sāli. Klāt pasniedz svaigus dīkstus.