Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Izcila, rudenim piestāvoša maltīte. Krāsas un garšas atbilst.
Ja nav nepieciešams, lai maltīte būtu vegāna, var izmantot klaisko kazas sieru un parmezānu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 sviesta ķirbis
  • 1 sīpols
  • 1 čili pipars
  • 200 g sēņu
  • 200 ml prosas
  • 100 g kazas siera (var izmantot vegānisku)
  • 100 g parmezāna (var izmantot vegānisku)
  • 2 ēd. k. buljona
  • Saulespuķu sēkliņas
  • Timiāns
  • Salvija
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Ķirbi pārgriež uz pusēm, izgrebj sēklas.
  2. Aplej ar eļļu un cep 180 grādos 45 minūtes.
  3. Kad ķirbis gatavs, izgrebj tā mīkstumu un saglabā.
  4. Nelielā taukvielu daudzumā apcep sagrieztu sīpolu. Tad pievieno sasmalcinātu čili piparu, salvijas lapiņas, timiānu, sāli un sēnes. Visu kopā apcep.
  5. Tad pārlej ar buljonu, pievieno iepriekš novārītu prosu, izgrebto ķirbja mīkstumu, saulespuķu sēkliņas vegānisk kazas un parmezāna sieru (pusi), piparus. Apcep, līdz visas garšas sajaukušās.
  6. Pagatavoto masu pilda ķirbja pusītēs, uzber atlikušo parmezanu un liek krāsnī uz 15 minūtēm 190 grādos.

    Labu apetīti!
    Pagatavoto masu pilda ķirbja pusītēs, uzber atlikušo parmeza...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas