Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vienkāršā ābolu tarte ar grenadīnu

Vienkāršā ābolu tarte ar grenadīnu

FOTO: Pipars.lv

Kamēr vēl āboli ir sevī uzkrājuši vasaras un saules enerģiju, izmēģini šo recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g kārtainās bezrauga mīklas
  • 500 g ābolu
  • 50 ml Grenadīna sīrupa
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 100 ml ūdens
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs. Katlā ar biezu apakšu pārliek ābolus, pievieno sīrupu un karsē, līdz āboli kļūst mīksti. Seko, lai āboli neizjūk.
  2. Kartupeļu cieti izšķīdina aukstā ūdenī un tievā strūkliņā pielej āboliem visu laiku maisot. Uguni izslēdz, kad masa sabiezē. Atdzesē.
  3. Mīklu atlaidina, viegli izrullē un ieklāj formā, ar pirkstiem piespiežot mīklu gar formas malām. Mīklu vairākās vietās sadur ar dakšu.
  4. Uz mīklas kārto ābolu pildījumu un pārkaisa ar cukuru.
  5. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 25 - 30 minūtes. Pirms pasniegšanas tarti atdzesē.

    Lai labi garšo!
    Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 25 - 30 minūtes. Pi...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas