Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Šis putraimu ēdiens jebkuru rudens drēgno vakaru padarīs siltāku.Vienkāršas sastāvdaļas un lielāko darbu paveiks katliņš, kā rezultātā iegūsi sautējumu ar pagātīgu garšu. Svaigi zaļumi - papildus aromātam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml putraimu
  • 200 ml baltvīna
  • 200 g cukini
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 Portobello sēne
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Putraimus, ja iespējams, iepriekš nepieciešams mērcēt ūdenī, to periodiski nomainot, tādejādi samazinot sautēšanas ilgumu.
  2. Sautējamā katla vai pannā, nelielā daudzumā olīveļļas sākumā apcep sasmalcinātu sīpolu.
  3. Kad sīpoli viegli apcepti, pievieno cukini un lielās šķēlēs sagrieztu sēni. Papildina ar sāli un pipariem.
  4. Ber klāt arī putraimus un visu pārlej ar buljonu un baltvīnu.
  5. Samaisa un zem vāka sautē līdz putraimi gatavi.
    Pasniedz, pārberot ar svaigiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Samaisa un zem vāka sautē līdz putraimi gatavi. 
Pasniedz,...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas