Putraimu sautējums ar sēnēm

Šis putraimu ēdiens jebkuru rudens drēgno vakaru padarīs siltāku.Vienkāršas sastāvdaļas un lielāko darbu paveiks katliņš, kā rezultātā iegūsi sautējumu ar pagātīgu garšu. Svaigi zaļumi - papildus aromātam.

Sastāvdaļas

  • 500 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml putraimu
  • 200 ml baltvīna
  • 200 g cukini
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 Portobello sēne
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Putraimus, ja iespējams, iepriekš nepieciešams mērcēt ūdenī, to periodiski nomainot, tādejādi samazinot sautēšanas ilgumu.
  2. Sautējamā katla vai pannā, nelielā daudzumā olīveļļas sākumā apcep sasmalcinātu sīpolu.
  3. Kad sīpoli viegli apcepti, pievieno cukini un lielās šķēlēs sagrieztu sēni. Papildina ar sāli un pipariem.
  4. Ber klāt arī putraimus un visu pārlej ar buljonu un baltvīnu.
  5. Samaisa un zem vāka sautē līdz putraimi gatavi.
    Pasniedz, pārberot ar svaigiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Samaisa un zem vāka sautē līdz putraimi gatavi. 
Pasniedz,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi