Šis putraimu ēdiens jebkuru rudens drēgno vakaru padarīs siltāku.Vienkāršas sastāvdaļas un lielāko darbu paveiks katliņš, kā rezultātā iegūsi sautējumu ar pagātīgu garšu. Svaigi zaļumi - papildus aromātam.
Pagatavošana
40 min
1. Putraimus, ja iespējams, iepriekš nepieciešams mērcēt ūdenī, to periodiski nomainot, tādejādi samazinot sautēšanas ilgumu.
2. Sautējamā katla vai pannā, nelielā daudzumā olīveļļas sākumā apcep sasmalcinātu sīpolu.
3. Kad sīpoli viegli apcepti, pievieno cukini un lielās šķēlēs sagrieztu sēni. Papildina ar sāli un pipariem.
4. Ber klāt arī putraimus un visu pārlej ar buljonu un baltvīnu.
5. Samaisa un zem vāka sautē līdz putraimi gatavi. Pasniedz, pārberot ar svaigiem zaļumiem.