Sākums > Receptes > Salāti

Krāsainie griķu salāti

2019. gada 9. septembris
Krāsaini un svaigi ir šie salāti. Tie ir draudzīgi ķermenim, jo nav trekni un ļaus tev izjust kārtīgu sāta sajūtu.
Pagatavošana
25 min
1. Pagatavo salātu mērci, sajaucot visas norādītās sastāvdaļas.
2. Vieglā sālsūdenī izvāra brokoļus - lai tie mīksti, bet nejūk ārā.
3. Strēmelītēs sagriež papriku un to viegli nelielā eļļas daudzumā apcep.
4. Bļodā liek papriku, brokoļus, pārber ar griķiem. Griķus var vārīt tad, kad gatavo salātus vai arī izmantot jau iepriekš izvārītus. Samaisa.
5. Pievieno sagrieztu sarkano sīpolu, sagrieztas melnās olīvas. Samaisa.
6. Pārlej ar pagatavoto mērci un atkārtoti samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Pasniedzot uzber sasmalcinātus valriekstu un dekorē ar kādu zaļumu.

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu