Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Krāsaini un svaigi ir šie salāti. Tie ir draudzīgi ķermenim, jo nav trekni un ļaus tev izjust kārtīgu sāta sajūtu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vārīti griķi
  • Brokoļi
  • Paprika
  • Olīvas
  • Sīpols
  • Eļļa
  • Ūdens
  • Sāls
  • Valrieksti pasniegšanai
  • Mērcei:
  • 1 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 1 tējk. agaves sīrupa
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • Laima sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pagatavo salātu mērci, sajaucot visas norādītās sastāvdaļas.
  2. Vieglā sālsūdenī izvāra brokoļus - lai tie mīksti, bet nejūk ārā.
  3. Strēmelītēs sagriež papriku un to viegli nelielā eļļas daudzumā apcep.
  4. Bļodā liek papriku, brokoļus, pārber ar griķiem. Griķus var vārīt tad, kad gatavo salātus vai arī izmantot jau iepriekš izvārītus. Samaisa.
  5. Pievieno sagrieztu sarkano sīpolu, sagrieztas melnās olīvas. Samaisa.
  6. Pārlej ar pagatavoto mērci un atkārtoti samaisa.
    Pārlej ar pagatavoto mērci un atkārtoti samaisa.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Pasniedzot uzber sasmalcinātus valriekstu un dekorē ar kādu zaļumu.

    Labu apetīti!
    Pasniedzot uzber sasmalcinātus valriekstu un dekorē ar kādu...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zirņu - sakņu biezzupa

Zirņu - sakņu biezzupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas