Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Jogurta kūka "Brūklenīte"

2019. gada 9. septembris
Foto: Spoki.lv
Notver rudeni kūkā!
Receptes autors: aniii7
Pagatavošana
999 min
1. 2 olas iesit bļodā, pievieno cukuru, vaniļas cukuru cik vēlas. Saputo ar mikseri, līdz dubultojās apjomā.
2. Iecilā miltus.
3. Cepampannu iesmērē ar mīkstu sviestu un lej biskvīta mīklu.
4. Cep 15 - 20 minūtes 180 grādos. Kad gatavs, liek atdzist.
5. Gatavo jogurta masu: 20 g želatīnu uzbriedina - krūzītē ieber želatīnu un pielej aukstu ūdeni un gaida, kad uzbriest. Kad uzbriedis, izkausē mikroviļņu krāsnī 30 sek. 700W vai vienkārši katliņā.
6. Izkausēto želatīnu pievieno jogurta masai un kārtīgi izmaisa.
7. Pārlej biskvītu ar jogurta masu un uzber brūklenes.
Foto: Spoki.lv
8. Liekam kūku ledusskapī uz nakti, lai sabiezē.

Labu apetīti!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu