Sākums > Receptes > Konservējumi

Mājās gatavots LEČO

2019. gada 6. septembris
Foto: Virtuve diviem
Šo lečo taisu vairākus gadus. Katru gadu padomāju, ka esmu pārāk daudz sagatavojusi, bet viss tiek izlietots un ar katru gadu sagatavoju arvien vairāk burciņu. Konservi lieliski stāv pat dzīvoklī.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress
Pagatavošana
80 min
1. Sagriež tomātus un liek vārīties. Es lietoju tomātus ar visu mizu. Vāra 30 minūtes, ja nav izšķīduši, tad tos sablenderē .
2. Kad tomāti savārījušies, liek klāt sagrieztu papriku un sakapātus pētersīļus, sāli un cukuru - pagaršo. Pēc katra vajadzības pieber sāli vai cukuru, ja tas nepieciešams. Vāra vēl 30 minūtes.
3. Beigās pieliek sagrieztus ķiplokus un nedaudz pavāra (pāris minūtes).
4. Lej burciņās, kas izkarsētas cepeškrāsnī. Aizvāko. Var droši uzglabāt istabas temperatūrā.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu