Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mājās gatavots LEČO

FOTO: Virtuve diviem

Kolekcijas: Veģetārās
Šo lečo taisu vairākus gadus. Katru gadu padomāju, ka esmu pārāk daudz sagatavojusi, bet viss tiek izlietots un ar katru gadu sagatavoju arvien vairāk burciņu. Konservi lieliski stāv pat dzīvoklī.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomātu
  • 2 kg paprikas
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 2 ēd. k. sāls
  • 100-150 ml cukura
  • 6 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sagriež tomātus un liek vārīties. Es lietoju tomātus ar visu mizu. Vāra 30 minūtes, ja nav izšķīduši, tad tos sablenderē .
  2. Kad tomāti savārījušies, liek klāt sagrieztu papriku un sakapātus pētersīļus, sāli un cukuru - pagaršo. Pēc katra vajadzības pieber sāli vai cukuru, ja tas nepieciešams. Vāra vēl 30 minūtes.
  3. Beigās pieliek sagrieztus ķiplokus un nedaudz pavāra (pāris minūtes).
  4. Lej burciņās, kas izkarsētas cepeškrāsnī. Aizvāko. Var droši uzglabāt istabas temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Lej burciņās, kas izkarsētas cepeškrāsnī. Aizvāko. Var droši...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas