Griķu un sēņu sautējums

Šis bezglutēna sēņu sautējums ir ātri pagatavojams un super garšīgs. Sirsnīgs ēdiens, lieliski piemērots aukstām un lietainām dienām.

Sastāvdaļas

  • 300 g šampinjonu
  • 200 ml griķu
  • 200 g sasmalcinātu tomātu
  • 100 g dārzeņu buljona
  • 1 sīpols
  • Olīveļļa
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā lej olīveļļu. Tajā apcep griķus. Uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj pastāvēt
    Katliņā lej olīveļļu. Tajā apcep griķus. Uzliek vāku, noņem...
  2. Nomizo, sagriež sīpolu. Cep pannā, nelielā daudzumā olīveļļas.
  3. Kad sīpols apcepies, pievieno sagrieztas sēnes.
    Kad sīpols apcepies, pievieno sagrieztas sēnes.
  4. Pielej buljonu un ieber apceptos griķus. Samaisa.
    Pielej buljonu un ieber apceptos griķus.  Samaisa.
  5. Pievieno sasmalcinātus tomātus - var izmanto gan konservētus, gan svaigus. Visu samaisa.
    Ja vēlas, papildina ar sāli pēc garšas.
    Pievieno sasmalcinātus tomātus - var izmanto gan konservētus...
  6. Visu turpina karsēt, līdz griķi gatavi.
    Pasniedz, uzberot svaigus zaļumus.

    Labu apetīti!
    Visu turpina karsēt, līdz griķi gatavi.
Pasniedz, uzberot s...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi