Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Griķu un sēņu sautējums

Šis bezglutēna sēņu sautējums ir ātri pagatavojams un super garšīgs. Sirsnīgs ēdiens, lieliski piemērots aukstām un lietainām dienām.
Pagatavošana
30 min
1. Katliņā lej olīveļļu. Tajā apcep griķus. Uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj pastāvēt
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Nomizo, sagriež sīpolu. Cep pannā, nelielā daudzumā olīveļļas.
3. Kad sīpols apcepies, pievieno sagrieztas sēnes.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pielej buljonu un ieber apceptos griķus. Samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Pievieno sasmalcinātus tomātus - var izmanto gan konservētus, gan svaigus. Visu samaisa.
Ja vēlas, papildina ar sāli pēc garšas.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Visu turpina karsēt, līdz griķi gatavi.
Pasniedz, uzberot svaigus zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu