No norādītajiem daudzumiem iegūst aptuveni 5,5-6l gardās adžikas. Nav nepieciešama papildus burku karsēšana un var uzglabāt istabas temperatūrā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
2.5kgtomātu
1kgābolu
1kgburkānu
1kgpaprikas
100gčili pipara
200gķiploka
270gcukura
200mlaugu eļļas
200mletiķa (9%)
70gsāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
80 min.
Dārzeņus nomazgā - burkānus nomizo, papriku atbrīvo no serdes. Ābolus atbrīvo no serdes. Visus dārzeņus un ābolus pārvērš biezenī (izmanto virtuves kombainu, gaļas mašīnu vai blenderi - viss pēc paša ieskatiem. Visu, izņemot tomātus, var arī rīvēt).
Visu liek katlā (vismaz 6l) un vāra stundu.
Pievieno sasmalcinātu ķiploku, eļļu, etiķi, sāli un cukuru, visu kārtīgi samaisa, bet vairs nevāra.