Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Adžika ar āboliem, burkāniem un papriku

Adžika ar āboliem, burkāniem un papriku

FOTO: Depositphotos.com

No norādītajiem daudzumiem iegūst aptuveni 5,5-6l gardās adžikas. Nav nepieciešama papildus burku karsēšana un var uzglabāt istabas temperatūrā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg tomātu
  • 1 kg ābolu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg paprikas
  • 100 g čili pipara
  • 200 g ķiploka
  • 270 g cukura
  • 200 ml augu eļļas
  • 200 ml etiķa (9%)
  • 70 g sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Dārzeņus nomazgā - burkānus nomizo, papriku atbrīvo no serdes. Ābolus atbrīvo no serdes. Visus dārzeņus un ābolus pārvērš biezenī (izmanto virtuves kombainu, gaļas mašīnu vai blenderi - viss pēc paša ieskatiem. Visu, izņemot tomātus, var arī rīvēt).
  2. Visu liek katlā (vismaz 6l) un vāra stundu.
  3. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, eļļu, etiķi, sāli un cukuru, visu kārtīgi samaisa, bet vairs nevāra.
  4. Karsto masu pilda sterilās burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Karsto masu pilda sterilās burkās un aizvāko. 

Lai labi g...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas