Sākums > Receptes > Konservējumi

Adžika ar āboliem, burkāniem un papriku

2019. gada 26. augusts
Foto: Depositphotos.com
No norādītajiem daudzumiem iegūst aptuveni 5,5-6l gardās adžikas. Nav nepieciešama papildus burku karsēšana un var uzglabāt istabas temperatūrā.
Pagatavošana
80 min
1. Dārzeņus nomazgā - burkānus nomizo, papriku atbrīvo no serdes. Ābolus atbrīvo no serdes. Visus dārzeņus un ābolus pārvērš biezenī (izmanto virtuves kombainu, gaļas mašīnu vai blenderi - viss pēc paša ieskatiem. Visu, izņemot tomātus, var arī rīvēt).
2. Visu liek katlā (vismaz 6l) un vāra stundu.
3. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, eļļu, etiķi, sāli un cukuru, visu kārtīgi samaisa, bet vairs nevāra.
4. Karsto masu pilda sterilās burkās un aizvāko.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu