Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kabaču rullīši ar biezpiena pildījumu

Kabaču rullīši ar biezpiena pildījumu

FOTO: Depositphotos.com

Izcila, sātīga uzkoda. Piemērota veģetāriešiem, jo gaļa netiek izmantota.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji kabači
  • 200 g biezpiena
  • 4 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 15 g diļļu
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus nomazgā, nogriež galus un visā garumā sagriež gana plānās šķēlēs.
  2. Sakarsē eļļu un cep no abām pusēm kabaci, līdz tas mīksts. Novieto uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa un atdziest.
  3. Sasmalcina dilles un ķiploku. Pievieno biezpienam, papildina ar krējumu un sāli, samaisa.
  4. Kad kabacis atdzisis, biezpiena masu smērē uz katras šķēles un aizritina. Ja bail, ka attīsies, var izmantot irbulīšus, kas satur kopā.

    Labu apetīti!
    Kad kabacis atdzisis, biezpiena masu smērē uz katras šķēles...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas