Sākums > Receptes > Uzkodas

Kabaču rullīši ar biezpiena pildījumu

2019. gada 5. augusts
Foto: Depositphotos.com
Izcila, sātīga uzkoda. Piemērota veģetāriešiem, jo gaļa netiek izmantota.
Pagatavošana
30 min
1. Kabačus nomazgā, nogriež galus un visā garumā sagriež gana plānās šķēlēs.
2. Sakarsē eļļu un cep no abām pusēm kabaci, līdz tas mīksts. Novieto uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa un atdziest.
3. Sasmalcina dilles un ķiploku. Pievieno biezpienam, papildina ar krējumu un sāli, samaisa.
4. Kad kabacis atdzisis, biezpiena masu smērē uz katras šķēles un aizritina. Ja bail, ka attīsies, var izmantot irbulīšus, kas satur kopā.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu