Kabaču rullīši ar biezpiena pildījumu

Kabaču rullīši ar biezpiena pildījumu
Foto: Depositphotos.com
Izcila, sātīga uzkoda. Piemērota veģetāriešiem, jo gaļa netiek izmantota.

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji kabači
  • 200 g biezpiena
  • 4 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 15 g diļļu
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus nomazgā, nogriež galus un visā garumā sagriež gana plānās šķēlēs.
  2. Sakarsē eļļu un cep no abām pusēm kabaci, līdz tas mīksts. Novieto uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa un atdziest.
  3. Sasmalcina dilles un ķiploku. Pievieno biezpienam, papildina ar krējumu un sāli, samaisa.
  4. Kad kabacis atdzisis, biezpiena masu smērē uz katras šķēles un aizritina. Ja bail, ka attīsies, var izmantot irbulīšus, kas satur kopā.

    Labu apetīti!
    Kad kabacis atdzisis, biezpiena masu smērē uz katras šķēles...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi